Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Wales

Eladó ingatlan Wales-ben

Ha Wales-i ingatlant keresel, tudnia kell, hogy az elmúlt években a walesi árak folyamatosan nőttek, még ha lassabban is, mint az angliai árak, Dél-Wales, ahol Cardiff a legjobb Észak-Walesben.

Általánosságban elmondható, hogy az árak Walesben viszonylag stabilak, mivel észrevehető értéket értek el Angliából délkeletre és London környékére nézve.

A Walesben és mindenekelőtt az észak-walesi lakáspiacon hagyományosan az angliai West Midlands-beli vevők hajtják végre az ingatlanokat, de az utóbbi időben az ügynökök észrevettek egy dél-déli angol vevők beáramlását, valamint olyan embereket, akiknek készen áll a munkára, és úgy dönt, megváltoztatja az életüket.

Wales általában nem vonzza a gazdag külföldi vásárlókat látott más részein Nagy-Britannia, bár vannak olyanok Cardiff és a part menti területeken, a külföldi vásárlók többnyire európai, elsősorban holland és német.

Az utóbbi 18 hónapban Észak-Walesben egyre több amerikai vásárló érdeklődik Walesben eladott ingatlanok iránt, különösen a tengerparton, az Abersoch, az Anglesey és a Beaumaris környékén, valamint a hegyi és óceáni kilátással rendelkező házak keresésére.

Wales továbbra is népszerű az olyan brit vásárlók körében, akik szabadságra vágynak, vagy akik Wales-ben értékesítenek ingatlanokat, miután befejezték munkájukat.

  •  
    Walesbe költözés: minden szükséges információ!

    Az Egyesült Királyság négy tagja, egy nagyon erős identitással, Wales modern kelta nemzetnek tekinthető. Az ipari forradalom éveiben a nagyon gazdag bányák jelenléte a területen lehetővé tette, hogy ezt a földet tipikusan mezőgazdasági és ipari erővé alakítsák át. Ma ez a nemzet főként az idegenforg ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB